Responsive design på nya SVT Melodifestivalen.se

In Escenic, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

SVT.se/melodifestivalen satsar i 2012 års upplaga på en hypad responsive design lösning. Nytt för året får för den femton år gamla sajten är även ett nytt CMS . Det är koncerngemensamma, norska Escenic CMS (med .svt filändelser) som lösningen återfinns på. Sajten, till stor del inhouseutvecklad, har satsat på mycket rörlig bild (HTML5 spelare med snygg minutangivelse direkt på löpet), samma infinity scroll som på första Escenic-släppet SVT.se/UG (september 2011) samt den välfungerande "zoom-effekten" från samma...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Tillsammans med Melodifestivalens huvudsponsor Telia delar nu VMS och Tunigo.com
    med sig av exklusivtmaterial från årets medverkande artister direkt
    till fansens mobiltelefoner.Fansen kan nu genom att prenumerera på VMS
    få ta del av dagliga intervjuer med
    sina favoritartister samt följa deras videoblogg direkt i mobilen.

Leave a Comment