Kommun-racet fortsätter, Bergs kommun satsar på SiteVision

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Minns ni det tighta, kommunala racet om flest antal CMS-licenser mellan SiteVision och EPiServer? Nu har jämtländska kommunen Bergs kommun lanserat en ny webbplats på javabaserade SiteVision CMS. Limepark var leverantör. Leverantören stod för grafisk form utifrån en ny grafisk profil, uppsättning i SiteVision och redaktörsutbildning för användarna. Bland specialfunktionerna är årstidsrelaterade färgscheman med hjälp av metadata samt "en specialbyggd caroulsel på startsidan". Allt om webb, CMS och Offentlig sektor hittar ni i vår "Offentlig sektor" kategori....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment