Kommunerna ersätter fungerande intranät med radikalt nytänkande

In Nyheter, Intranät, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den 1 juni lanseras Vetlanda kommuns nya digitala arbetsplats Kom in. Ett projekt som redan från start sticker ut. Till att börja med då det handlar om ett samverkansprojekt utfört tillsammans med de närliggande kommunerna i Eksjö och Sävsjö. För omkring ett decennium var det vanligt att skapa intressegrupperingar bland myndigheter för att t ex samverka kring öppen källkodskomponenter i externwebb och intranät. Inte sällan på plattformar som WordPress. Men det tänket försvann snabbt i de...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon