SMS satsar på EPiServer med Nansen

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nansen är klara med en ny EPiServer CMS 6 release för SMS, Smart Media Solutions. SMS kallar sig en av världens ledande leverantörer av högkvalitativa stativ, fästen och inkapslingar för bildskärmar, projektorer och andra mediaenheter. Både design, koncept, frontend- och backendutveckling skötte Nansen. Nya webben ståtar med artikelsök, dubbla startsidecarouseler, produktingångar och en supportsektion. Webblanseringen försågs även med en ambitiös lanseringsvideo. Team hos Nansen var: Martin Lenngren Martin Södergren Robert Andersson Robert Persson David Kästel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment