Loop54 e-handelssök på nya NordicFeel

In Check out/Kassasystem, litium, Nyheter, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

NordicFeel har uppgraderat sin 2012 e-handelsrelease med en ny Loop54 e-handelssök. Det svenska företaget "gör en "Nosto" och har på kort tid lyckats få ett fint intresse från snabbrörliga e-handelssverige. Litium och Loop54 ingår samtidigt en typ av samarbete, ”Litium Studio Loop54 Connector”, där den förstnämnda säljer produkten som en ny typ av kontextuell sökfunktion för krävande och stora e-handlare. Kunder som använder sökfunktionen för att hitta produkter ska i snitt konverterar 100 % högre än övriga kunder på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment