Löplabbet byter Panagora mot Magento Commerce

In Adobe Magento 2, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Löplabbet är en referens som Panagora Room AB och deras egna e-handel Panagora E-1 tappat. Lösningen byts ut mot en open source Magento e-commerce levererad i NKK av norska (!) Front. Löplabbet har 21 butiker från Malmö i söder till Umeå i norr. All flash är för övrigt gjord av 36 man stora webb- och 3D-gänget Phosworks i Uppsala. Det blev en flashbaserad, men läckert designad release. Panagora E-1 har även kunder som Acne, Nudie Jeans,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Du har misforstått, Martin. Det er Löplabbet NORGE som har Front som leverandør, av Magento. Løplabbet i Norge og Sverige er to helt ulike bedrifter. Vi har konseptet felles og prater sammen, men har ingen forbindelse nåe det gjelder økonomi, eierskap, drift osv.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.