MasterCard.com en av de första ut på Adobe Experience Manager 6.2

In Adobe AEM, CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

MasterCard.com/se är en i raden av alla gamla Adobe Omniture kunder som nyligen valt att utöka sin svit av Adobe-produkter så att den numera även täcker redigeringen av webb. De ska även vara en av de första användarna ut på sprillans nya Adobe Experience Manager 6.2 som just släpptes.   Loni Stark berättade förra veckan att det nya i 6.2, som kom på vinterns 6.1-release. En omfattande ny version. Främst har Adobe satsat på en helt ny Template Editor...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Sjukt intressanta tekniska aspekter som möjliggör både det ena och det andra!
    Men nya sajten kan väl inte på allvar vara släppt?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.