Adobe Experience Manager, Adobe Social, Brand Portal, Fluid Content, Loni Stark, mastercard, MasterCard.com, Omni-search Experience, Smart Tags Adobe AEM, CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter

MasterCard.com en av de första ut på Adobe Experience Manager 6.2

In Adobe AEM, CXM, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

MasterCard.com/se är en i raden av alla gamla Adobe Omniture kunder som nyligen valt att utöka sin svit av Adobe-produkter så att den numera även täcker redigeringen av webb. De ska även vara en av de första användarna ut på sprillans nya Adobe Experience Manager 6.2 som just släpptes.

 

Loni Stark berättade förra veckan att det nya i 6.2, som kom på vinterns 6.1-release. En omfattande ny version.

Främst har Adobe satsat på en helt ny Template Editor som är modernare och ska ge redaktörer en mer överskådlig vy. Det finns numera personalisering av riktade erbjudanden, en ny Omni-search Experience för sök, nya säkerhetscertifikat som vissa branscher efterfrågat och en uppdaterad Smart Tags för att bättre se och förstå vilket content som fungerar bäst på en webbplats.

Dessutom finns Fluid Content för content-strategianpassningar över olika enheter och nya Brand Portal. En satsning har även gjorts på mer lojalitetsstödjande åtgärder.

Utöver Adobe AEM för alla globala webbplatser använder sig MasterCard av Adobe Social för att följa kunderna i sina kundresor (över sociala nätverk) och skapa sina nuvarande Priceless kampanjer med stjärnor som Pharell.

Mastercard använder sedan tidigare även Adobe Marketing Cloud och Adobe Tag Manager för personalisering och optimering.

Vi har mer på samma ämne:  Accenture stämmer webbkund på 0,4 mdr, 50 egna jurister. IBM blandar sig i

Kommentarer

  1. Sjukt intressanta tekniska aspekter som möjliggör både det ena och det andra!
    Men nya sajten kan väl inte på allvar vara släppt?

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.