McDonalds landar på temporär Drupal för sommarens kampanj

In Adobe AEM, Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Adobe AEM-utrullningen går för sakta i Sverige. Så när kampanjwebben för sommarens McDonaldssatsning tillsammans med kocken Johan Jureskog ska landa någonstans blev det på en helt separat Drupal 7-plattform. Denna återfinns inte ens på egen domän, utan länkas ut till domännamnet netpaper.se (som tidigare även hyst temporära kampanjer för t ex ICA). Detta förklaras mest genom att webbplatsen är tänkt att används som native reklammaterial. Drupal-förespråkande MiniMedia tillsammans med Technocreative står bakom nya Jureskog-kampanjen. Webbplatsen har mest halvhögupplösta bilder...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.