Myndigheten för digital förvaltning väljer Consid som ny partner

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid har vunnit ett nytt ramavtal tillsammans med Myndigheten för digital förvaltning. Uppdraget avser webbtjänster för Sitevision med syfte att vidareutveckla och förvalta ett flertal av Digg – Myndigheten för digital förvaltnings webbplatser samt intranät. Avtalet är på två år med möjlighet till förlängning.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

”– Det är väldigt roligt att Digg har valt Consid som ensam leverantör för det här uppdraget. Myndigheten bedriver ett viktigt arbete för Sveriges utveckling när det kommer till digitalisering och vi är väldigt stolta att få vara med på ett hörn och stötta myndigheten i det arbetet. Vi har Nordens största Sitevision-team där samtliga utvecklare är certifierade av Sitevision. Vi har tagit fram ett flertal webbplatser och intranät som prisats i bland annat Web Service Award, Svenska Designpriset och Publishingpriset.”

Säger Peter Hellgren, vd på Consid.

0 månader
är avtalet på
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Bara 309  svenska webbplatser klarar omfattande a11y-testet, storslam för Sitevision