NoA-köpet dröjer, Bridgepoint satsar på Adtech/Martech istället

In CXM, Martech, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bridgepoints förvärv av NoA, The North Alliance och byråerna Åkestam Holst, NoA Ignite, Bold med flera som det talades högt om under hösten i branschmedia som Dagens Opinion och Resume har uteblivit. Givetvis är en enormt tuff marknad med bankfrossa, övervärderingar och fortsatt skepsism till om synergimodellerna håller för framtiden stora anledningar. Under tiden visar det sig ändå att Bridgepoint har öppnat upp egna plånboken inom områden snarlika det den snabbväxande nordiska byrågruppen satsat på under de senaste åren.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Bridgepoint har nyligen köpt upp Equativ (tidigare Smart AdServer) som omsätter omkring en miljard årligen och är verksamma inom stora adtech/martech områden efter flera egna förvärv (LiquidM, DynAdmic och en investering i Nowtilus) nyligen. Bolaget värderades vid övertagandet till omkring 3,6 mdr SEK av Bridgepoint, i samma härad som ett eventuellt NoA-förvärv, med andra ord.

0Mkr
värderas gruppen till

Bolaget däremotDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nya ägare in i Forte, använder pengasäck för europeisk expansion


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon