Ledningsförändringar talar för sammanslagning av Telenor och Tre

In Contentful, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Martech, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Att ledningsgruppsdeltagaren och mångåriga marknadschefen omgående lämnar Tre utan att nämna någon ny uttalad destination späder så klart på ryktena att forna konkurrenterna Tre och Telenor i Sverige, Norden och UK kan komma att slås ihop. Tre ska sedan årsskiftet förhandlat med Telenor om att slå samman sina verksamheter i flera länder. Dels av kostnadseliminerande stordriftsfördelar samt även för att komma upp ett snäpp i förhållande till de ledande aktörerna på respektive marknad.

Marknad är givetvis bland de första divisionerna att ta del av organisatoriska och strukturella förändringar för att kunna påbörja arbete med tidskrävande kommunikativa och profilerande åtgärder.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Jim Carlberg har suttit som CMO och marknadschef på Tre sedan runt fyra år tillbaka. Han har varitDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  MQ Marqet ökar med 46 procent, handlar upp ny byråkonstellation


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon