Nordea snabbast inom betallösningar, Apple Pay följs upp av Fitbit Pay och Garmin Pay stöd

In Check out/Kassasystem, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nordea ser fortfarande varumärkesmässig och strategisk vinning i att vara först med ny teknik. Efter att varit först ut med hypade Apple Pay (på Visa eller Mastercard) redan i oktober (parallellt med bensinmacken St1, en mer otippad Apple Pay och teknikpionjär) berättar Nordea att de även jobbat på att ta fram en betallösning för träningsarbanden från Fitbit och Garmin. Det visar sig nämligen att både Fitbit och Garmin under senaste året tagit fram egna protokollen Fitbit Pay och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon