Ny e-handel matchar begagnade däck mot rätt bil

In E-handel, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Silverstripe och inRiver-fokuserade Kreationsbyrån har berättat om några nya kunder. På den förstnämnda PHP open source CMS-plattformen är Hjuldepån en ny kund. Hjuldepån ska fått en modern e-handelslösning som erbjuder begagnade hjul som passar kundernas bil. Matchningen går till så att kunder anger sitt registreringsnummer för att hitta begagnade fälgar med däck, som passar just deras bilmodell....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon