ICA bygger smart butik i Stockholm, varnar om en burk majonnäs vält

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ICA kontrar Coops nya self-scanning app-initiativ, AI- samt AR-stöd med egna delvis ombyggda, smarta butiker. Med flera nya tillhörande tjänster. Här är det däremot främst butiksägaren och dess personal som digitaliseras och förses med nya typer av smarta tjänster baserat på AI-försedda kameror. I de första Intelligent Store pilotprojektet i en utvald butik i Stockholm finns numera bl a: Shelf Attention Module - Stöd där videokameror i taket märker av att ett hylla är tom och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon