Ingrid lanserar A/B-testning, e-handlare kan testa olika leveransalternativ i realtid

In Analys / Statistik, Check out/Kassasystem, CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

E-handelsleveransaktören Ingrid Delivery Experiences ledning berättar för MKSE.com att bolaget, med VD Piotr Zaleski i täten, satsar stenhårt på multivariabel-test och en egen sofistikerad A/B-testning för sina kunder i ett nytt projekt. Så att de enkelt kan genomföra insiktsdrivna ändringar. Och kunderna är många. Adidas, Adlibris, Åhléns, Apotek Hjärtat, Babyshop, Babyworld, Boomerang, By Malina, Campadre, Caliroots etc. i bokstavsordning är redan kunder till Ingrid.

Den nya A/B-testningen ska från och med idag vara inbyggd i Ingrids Delivery checkout och enkel att komma igång med direkt. A/B-testningen erbjuder bl a Hypotes, Trafik,[ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”] Land samt Varianter. Med Resultat/Rapportering därefter.

Vi har mer på samma ämne:  IKEA för in Salesforce Customer 360 överallt, Marc Benioff älskar toppreferensen

E-handlare kan testa olika alternativ för sina kunder för att förbättra funktioner såsom design, pris och nya leveransalternativ – utan att behöva oroa sig för minskad försäljning och bommade metrics.

”- Låt säga att du har två olika fraktalternativ med olika prisbild. Nu kan du äntligen testa vilket alternativ som är bäst och om hur du ger kunden rätt värde och pris. Det finns många gamla sanningar om hur man ska sätta upp sina leveransalternativ. Men vi har inte kunnat testa dem i praktiken. Med A/B-testningen kan e-handlarna fatta genomtänkta beslut anpassade efter sina kunders beteende, sin affärsmodell och förbättra sista delen av köpresan.”

Säger Piotr Zaleski, VD Ingrid.

Vi har mer på samma ämne:  BabyWorld går live på commercetools, Contentful, Apptus, inriver och Voyado

[/ppp_patron_only]