Ingrid lanserar A/B-testning, e-handlare kan testa olika leveransalternativ i realtid

In Analys / Statistik, Check out/Kassasystem, CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

E-handelsleveransaktören Ingrid Delivery Experiences ledning berättar för MKSE.com att bolaget, med VD Piotr Zaleski i täten, satsar stenhårt på multivariabel-test och en egen sofistikerad A/B-testning för sina kunder i ett nytt projekt. Så att de enkelt kan genomföra insiktsdrivna ändringar. Och kunderna är många. Adidas, Adlibris, Åhléns, Apotek Hjärtat, Babyshop, Babyworld, Boomerang, By Malina, Campadre, Caliroots etc. i bokstavsordning är redan kunder till Ingrid.

Den nya A/B-testningen ska från och med idag vara inbyggd i Ingrids Delivery checkout och enkel att komma igång med direkt. A/B-testningen erbjuder bl a Hypotes, Trafik,Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Apoteket.se byter ut allt, nya leverantörer och plattformar