Polopoly 9.14 satsar på Plug-In Framework

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Polopoly 9.14 är släppt. Det stora med den nya versionen är stödet för "tredjeparts widgets" genom nya Plug-In Framework. Detta är ett steg mot satsningen "Polopoly as a Platform" och innebär i praktiken enklare integration mot utomstående tjänster som video streaming, social media applikationer samt pay-view models. Inte enbart klassisk Digital Asset Management. Det ska även blivit enklare för utvecklare att skapa applikationer som går att återanvända på andra Polopoly-siter....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.