Står Drupal-baserade TVdags.se upp mot TV.nu, TVplaneten, Kolla.tv, TVinfo.se och DagensTV.com?

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Schibstedt med Aftonbladet.se och Svd.se köpte sin TV-guide TV.nu för 100 Mkr. Sajten är fortfarande den enda med egen iPhone app och kringsatsningar som torrentsanpassade TV-listningar samt livestreaming tjänsten Se.nu (den som hade ett mycket dyrt domännamn). MTG valde att låta open source fokuserade inhouse gänget bygga egna Kolla.tv. Ett tag dessförinnan tog Bonnier och TV4 fram Polopoly-sajten TVplaneten.se. Ronnebybaserade TVinfo.se är en annan aktör. De har bl a tagit fram en dashboard widget för Mac/OS...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.