F&B och F-i gör fantastisk promotion av SVT Play iPhone app

In Facebook Open Graph, iPhone, Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

SVT gör smått fantastiska saker för våra skatte- och TV-licenspengar. Signerat team F&B och F-i (kul de hade tid för lokala uppdrag), med Doberman på ett hörn, lobbar två personer på plats i Cupertino för att Apple ska godkänna den nya SVT Play-appen. Detta åskådliggörs live på mobilt från USA på kampanjsajten dearstevejobs.com där det även finns möjligheten att ladda upp Youtube-film, Twittra med en egen hashtag, en ticker över antal som stödjer app'en approve, det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.