Puma och Ralph Laurens nya early adopter-strategi för NFT och Web3

In Content Marketing, CXM, Lojalitetsprogram, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bored Ape Yacht Club har fallit med så mycket som -99% i värde på två år. En rad profilerade pop- och filmstjärnor stämmer just nu utfärdare av NFT:er för alla uteblivna löften och ekonomiska magplask i mångmiljonklassen. Justin Biebers Bored Ape NFT köptes för runt 14 miljoner för ett år sedan, den är nu värd 650 000 SEK. Knappt någon NFT ska ha rosat marknaden sedan 2022. Det finns ännu värre exempel bland de mer okända NFT:erna. Vissa har fallit ännu mer och blivit helt värdelösa.

-0 %
har många NFT:er tappat sedan 2022
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Några som fortfarande tror på NFT som ett framtida del av samhället samt t ex ett bra sätt att testa prototyper snabbt mot en metaverse-marknad av early adopters är Ralph Lauren, Puma och Forever 21. Enligt ett samtal med Pumas Web3-ansvarigeDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Starbucks nästan borta från Sverige, satsar ändå på internationellt Web3.0 lojalitetsprogram