Reklamombudsmannen släpper nytt med portal och paywall

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

RO lanserar sin nya webbplats Reklamombudsmannen.org. Sajten har fått ett nytt utseende och nya funktioner framtagna av Camelonta Digital Agency för att bli mer informativ och användarvänlig. Det finns numera en förenklad anmälningsfunktion, en uppdaterad databas med sökfunktion för alla beslut samt utökad information om RO:s utbildningar och vägledning för finansiärer.

” – Det känns väldigt roligt att få lansera en uppdaterad webbplats men ny spännande design och förbättrade funktionaliteter i bland annat anmälningsformuläret och i beslutsdatabasen som är en bra vägledning för marknadsförare som vill hålla en hög etisk nivå i sin reklam och kommunikation.”

Säger Elisabeth Trotzig på Reklamombudsmannen.

En annan nyhet är den nya tjänsten Kunskapsportalen där RO samlat regler och rekommendationer rörande de vanligast förekommande frågeställningar som marknadsförare ställs inför, samt vägledning genom många exempel från Reklamombudsmannens opinionsnämnds prövning. En källa för information och vägledning när marknadsförare ska utforma reklam och marknadskommunikation.

RO:s finansiärer kan även få fri tillgång till Kunskapsportalen, som finns bakom inloggning.