Reklamombudsmannen släpper nytt med portal och paywall

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

RO lanserar sin nya webbplats Reklamombudsmannen.org. Sajten har fått ett nytt utseende och nya funktioner framtagna av Camelonta Digital Agency för att bli mer informativ och användarvänlig. Det finns numera en förenklad anmälningsfunktion, en uppdaterad databas med sökfunktion för alla beslut samt utökad information om RO:s utbildningar och vägledning för finansiärer. " - Det känns väldigt roligt att få lansera en uppdaterad webbplats men ny spännande design och förbättrade funktionaliteter i bland annat anmälningsformuläret och i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon