Robotar författar 20% av allt innehåll om 2 år

In API, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

2018, om två år kommer 20 procent av all content automatiskt författas av maskiner och robotar. Det säger företaget Automated Insights som står bakom det nya verktyget WordSmith som väntas släppas publikt senare i år.Det är en rejält uppdatering av Gartners liknande förutsägelse från 2015. Den sade att samma procent av all affärsrelaterad content (IR/corporate nyheter) skulle kunna skötas av robotar 2018. Automated Insights ska bara under 2015 skapat en bra bit över 1 miljard automatiserade artiklar för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: 2016 enligt 80+ spaningar : KNTNT

Leave a Comment