Så blir kommande Beta.SL.se

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SL har öppnat upp en första betaversion av kommande sl.se för flera besökare. På beta-sajten, ett fenomen som annars varit på väg bort de senaste åren, lanseras en helt ny version av tjänsten, webben och kollektivavtalstrafik-upplevelsen. SL vill gärna att besökare ska kolla runt och berätta vad de tycker. För detta används en Hotjar på .NET-produktionen. SL ska jobbat hårt med att skapa en modern presentation av rådande trafiksituation, möjligheter att boka resa och ta del...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon