Så blir kommande Beta.SL.se

In Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SL har öppnat upp en första betaversion av kommande sl.se för flera besökare. På beta-sajten, ett fenomen som annars varit på väg bort de senaste åren, lanseras en helt ny version av tjänsten, webben och kollektivavtalstrafik-upplevelsen. SL vill gärna att besökare ska kolla runt och berätta vad de tycker. För detta används en Hotjar på .NET-produktionen.

SL ska jobbat hårt med att skapa en modern presentation av rådande trafiksituation, möjligheter att boka resa och ta del av all övrig information. Storstockholms lokaltrafiks webbplatser och SL.se har varit en officiell referens till CGI på Episerver i runt ett decennium. Men detta projekt ska även utförts av tidigare svenska EVRY Episerver-konsulter, numera TietoEVRY. Allt på den nya beta-sajten ligger i Azure molnet och egna domänen webcloud.sl.se.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Tietoevry Tech Services introducerar AI till Systembolaget.se vinupplevelse

SL berättar de successivt kommer lansera nya tjänster på betaversionen, och målet är att till sommaren 2020 ha en helt ny webbplats för alla resenärer.