Så blir det första AI e-handelsstödet från Adobe och Magento

In Adobe Commerce / Magento, AI, Machine Learning, Botar, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det första AI-stödet på Magento 2 och Adobes egna AI-paketering Sensei är här. Kopplingen avslöjades under MagentoLive under tisdagen och stödet kommer att innebära ... Ta-da! Produktrekommendationer i samband med en produktsida eller listning. Vi hade stora förhoppningar på vad Adobe kunde göra inom området. Men det hela ser ut att landat i det mest uppenbara av uppenbart. Långt borta känns alla labb-produkter som kablades ut i Adobe Sneaks t ex 2016 och 2017 ("extravagans-personalisering", vegetarian-versioner,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon