Adobe Magento köper B2B teknikbolag, skapar flera egna nya paketeringar

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under MagentoLive i Amsterdam på tisdagen avslöjas Adobes senaste förvärv. Det sker inom e-handel, egna Commerce Cloud molnet och specifikt Magento B2B-kompetens och kod. Adobe tar över delar av IP:t från amerikanska bolaget Accorin.

Adobe vill främst åt den helt Magento-fokuserade byråns kod för ”B2B order approval technology”. I samtal med MKSE.com kallar Jason Woosley, Vice President, Commerce Adobe köpet för ett övertagande av kod som ska in i Magento kärnan. Det är logiken kring ”workflow approval” man vill åt för att installera i egna PHP-basen. På så sätt ska B2B Magento 2 kunder framöver få tillgång till en teknik som kan frångå eller gå runt de många olika godkännandeprocesser som annars krävs för B2B-affärer inom företag. Tidskrävande och ibland frustrerande för kunden i fråga.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Byrån tar helt över hos kunden, "driver hela e-handelsavdelningen"

Accorin med huvudkontor i Boston jobbar även med B2C e-handel, SEO och PPC. Uppköpet är en del av Adobe Magentos nya fokus på egna, godkända extensions och produkter från dem själva. Snarare än tredjepartsleverantörer från världen runt. När partners ska med i mixen har Adobe i år även pratat om dem på ett nytt sätt. De har börjat jobba med mer utvalda partners som lyfts fram i föredragna samarbeten som inom nya ”Vendor Bundled Extensions”.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Stor dag för svenska Centra, vinner hela Paul Smith
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss