Mastercard köper upp ledande systemtillverkare av lojalitetsprogram

In Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En ny trend kunde skymtas under onsdagsnatten. De förmögna kortföretagen, med VISA och Mastercard i spetsen, verkar intresserade av att komma närmare mjukvaruföretag engagerade i lojalitetsprogram och den typen av CRM-engagemang. Mastercard köper upp hela SessionM, ett nio år gammalt företag som jobbar med precis samma typ av stöd som Voyado framgångsrikt erbjuder i Sverige och Europa. SessionM har bland annat blivit stora inom retailers och flygbolag. Med Mastercard i ryggen ska tjänsten erbjudas till fler...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon