Så blir Shopify Magic AI för e-handel

In AI, ChatGPT, Machine Learning, CXM, E-handel, Nyheter, Shopify by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Shopify meddelar att man lanserar en del viktiga uppdateringar till egna e-handelsprodukten. Det handlar främst om en uppgraderad checkout-funktion, en ny typ av AI-genererade produktbeskrivningar samt ytterligare förbättringar inom bl a mobil handel.
Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.
”– För mindre än ett år sedan lanserade vi vår första Edition, och nu visar vår Winter ’23 Edition upp över hundra fler produkter som vi har byggt under de senaste sex månaderna. Vi vet att vi måste vara det snabbast rörliga handelsföretaget i världen eftersom våra handlare är beroende av Shopifys innovation. Med den här utgåvan erbjuder vi verktyg som hjälper handlare att få tillgång till AI och mobil handel. Vi uppfyller även kundernas förväntningar på en sömlös utcheckning. Det är den bästa versionen av Shopify hittills och den kommer att forma framtidens företagande.”
Säger Harley Finkelstein, vd för Shopify. Med uppdateringen ska Shopify lansera mer än hundra olika produktförbättringar som en del av sin Winter ’23 Edition. De AI-relaterade bitarna under samlingsnamnet Shopify Magic kommer främst röra just produktbeskrivningar och de ska kunna genereras baserat på övrig känd information i ett förfarande som liknar det Chat GPT kan skapa.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Adoore bygger framtida "flagship online concept", väljer Shopify Plus av ny partner