Så ska Vårdförbundet.se på Episerver attrahera fler medlemmar

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Meridium berättar för MKSE.com att de är klara med nya Vardforbundet.se. Vårdförbundet kände de tidigare hade en gammal och omodern publik webbplats, de behövde attrahera nya medlemmar och minska antalet avslutande medlemskap. Webbplatsen skulle bli navet för den digitala kommunikationen där medlemmarna står i fokus. Det är fortfarande en Episerver med Optimizely, Mixpanel analys och GTM. Projektet genomfördes i nära samarbete med Vårdförbundets egen IT-avdelning. Kopplingar har byggts mot både interna och andra kringliggande system ska lagts till. Nu kallas flexibiliteten och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment