Så tänkte Creuna med nya DIK.se, från Drupal till Umbraco

In Drupal, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Creuna är klara med nya Dik.se för medlemsförbundet. Det innebär både ett nytt sajtsläpp, samt en helt ny identitet för förbundet. Det är flera svenska fackförbund som uppdaterat sig visuellt det senaste året. Michael Vyöni Head of Content DIK förtydligar att de ligger på en Cloud-lösning från Umbraco.DIK berättar att de "står bakom dig som arbetar eller studerar inom kultur och kommunikation". DIK är att av 23 medlemsförbund i Saco, Sveriges akademikers centralorganisation. DIK har de senaste...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.