Selecta automaterna satsar på digitalisering och ny e-handel, unik användarupplevelse

In Nyheter, CXM, E-handel, Lojalitetsprogram, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Selecta Sverige som levererar kaffe, snacks, mat och dryck i bl a offentliga och privata egna automater har fått göra vissa anpassningar i Coronavirusets Sverige. Företaget levererar idag hela 12 miljoner människor sin dagliga kopp kaffe. Av märken som Starbucks on the Go, Lavazza, Pelican Rouge eller Miofino. Det över hela 16 länder i Europa. De har, liksom många andra, valt att satsa mer på e-handel under pandemin. Innan mars var Smarta Kylar en storsatsning 2020...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon