Kjell & Co, 7-Eleven och Coop rullar ut lojalitetskopplade digitala kvitton

In Nyheter, CXM, E-handel, Lojalitetsprogram, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ett svenskt race mot digitala kvitton pågår. Det motsvarar nästan takten inom snabbt etablerad D2C-handel och allt stöd för berörings- samt friktionsfria mobila betalningar dessa tider. Kjell & Co. berättar idag att de är klara med sina digitala kvitton tillsammans med Kivra. Kunder tar del av stödet genom att använda Kivras app och se till att ha kompletterat kjell.com Episerver- och Voyado-kontot med att ange personnummer (som i sin tur går via en Klarna SMS-verifikation). Dessutom...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon