Shopify och Salesforce Commerce Cloud får stöd för Bambuser Live Shopping och CTAs

In E-handel, Nyheter, PWA, Salesforce Commerce Cloud, Shopify, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu finns det inte bara Shopify för Tiktok e-handel, men även för svenska Bambuser. Idag släpps ett interaktivt live video shopping pluginstöd från Bambuser för Shopifys marknadsplats. Appen tar hand om att implementera de koder som krävs för att köra Live Video Shopping och erbjuder ett användarvänligt gränssnitt inom Shopify för hantering av Call-to-Actions (CTAs) kring live-shoppingshows på webbplatsen. Shopify appen erbjuds gratis till Bambusers användare på e-handelsplattformen. Nyligen började även Shopify erbjuda stöd för egna...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon