Sigtuna kommun lanserar SiteVision Cloud, ny partner

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Sitevision fortsätter 2020 med att rulla ut nylanserade, kommunala webbplatser. Senast ut är Sigtuna kommun som ska vara nya på plattformen. Nya sigtuna.se för Sigtuna kommun ska driftas i SiteVision Cloud och ska ha utvecklats av Consid. IT-konsulten tog över efter KnowIT Dalarna som fick lämna över all Episerver-kod under förra året. Projektet verkar förvisso pågått ett tag, Sitevision pratade om att de tagit över den nya referensen från Episerver och Knowit redan förr-förra hösten....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon