Sjöräddningssällskapet lämnar API-ekonomin, handlar upp ny e-handel för räddningsbåtreservdelar

In API, Drupal, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Combined Excellence-bolaget SiteDirect har fått in Sjöräddningssällskapet som ny kund. Det för en ny e-handel som ska hjälpa de 2200 frivilliga i de egna runt 230 räddningsbåtarna att hitta rätt reservdel till sin båt. Sjöräddningssällskapet gjorde sig runt 2010 kända för att gått i bräschen som öppet ramverksförespråkare (Django/Python) och användare av API-styrda plattformar. Det i webbprojekt framtagna av Forsman & Bodenfors och Aino. Men sällskapet går nu mot plattformar igen, de handlade nyligen även upp ett Drupal rapporteringssystem framtaget av Kodamera.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Consid tar över digitala kanaler och Sitevision hos fackförbundet

Lätt kunna hitta rätt reservdel – smidig administration – smidiga integrationer – komma igång snabbt, var några av målen med valet av lösning. Lanseringen av den nya sajten kommer att ske under våren 2020.

Sjöräddningssällskapet är en ideell förening med många frivilliga och en liten administration. Så har det varit sedan starten 1907. Sällskapet har 72 räddningsstationer och fler än 230 räddningsbåtar längs våra kuster och i våra största sjöar.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Socksss bygger global D2C e-handel på ny headlessplattform
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss