Sjöräddningssällskapet lämnar API-ekonomin, handlar upp ny e-handel för räddningsbåtreservdelar

In API, Drupal, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter, Sitedirect by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Combined Excellence-bolaget SiteDirect har fått in Sjöräddningssällskapet som ny kund. Det för en ny e-handel som ska hjälpa de 2200 frivilliga i de egna runt 230 räddningsbåtarna att hitta rätt reservdel till sin båt. Sjöräddningssällskapet gjorde sig runt 2010 kända för att gått i bräschen som öppet ramverksförespråkare (Django/Python) och användare av API-styrda plattformar. Det i webbprojekt framtagna av Forsman & Bodenfors och Aino. Men sällskapet går nu mot plattformar igen, de handlade nyligen även upp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon