SkandiaBanken sist ut på iPhone

In iPhone, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

SkandiaBanken höll sin tidplan (nåja) för framtagandet av första egna app'en, som MKSE.com skrivit om tidigare. Den EPiServer-användande banken vart den sista av de större, mer klassiska bankerna att släppa en egen iPhone app. Via app'en kan Fredrik Sauters bankkunder: Se saldo samt transaktioner Prenumerera på sitt saldo via SMS Överföra mellan kort Få SMS-bevakning av korttransaktioner Ladda kontantkort Eftertraktade "överföringar mellan egna konton samt till olika värdepapperstjänster" kommer i en senare version. Sist ut ja...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Cybercom bakom Handelsbanken Android, mobil och iPhone.

Leave a Comment