Di börjar erbjuda CRM och e-handelsutbildningar, Fotografiskas satsning nedlagd

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dagens Industri har bytt chefredaktör och lanserat ett nytt erbjudande. Liksom inom IDG.se hoppas DI på att ta tillbaka en eventuellt förlorad digital annonspeng i det fysiska mötet. Evenemang är de redan på banan med, men från och med idag erbjuder även DI utbildningar direkt från nya Di Akademi i regi av affärsområdeschef Magnus Norrman. Tillsammans med digitala rådgivarna Viva Media har DI tagit fram utbildningar inom områden som CRM och e-handel. Kursledarna Rikard Jerselius och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon