Swedol, Grolls och Univern och TOOLS samlas i samma SiteVision intranät

In Intranät, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Swedolkoncernen, som driver konceptvarumärken Swedol, Grolls och Univern, och TOOLS i Sverige, Norge och Finland blev en del av samma affärsområde i Momentum Group genom förvärv tidigare i år. Bolagen går samman i en gemensam organisation med nordiska centrala funktioner och nationella säljorganisationer i varje land den 1:a oktober. För att underlätta det interna informationsflödet och för att skapa en förutsättning för att bygga en intern kultur ska idag fem befintliga intranät gå samman i ett gemensamt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon