Swedol, Grolls och Univern och TOOLS samlas i samma SiteVision intranät

In Intranät, Nyheter, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Swedolkoncernen, som driver konceptvarumärken Swedol, Grolls och Univern, och TOOLS i Sverige, Norge och Finland blev en del av samma affärsområde i Momentum Group genom förvärv tidigare i år. Bolagen går samman i en gemensam organisation med nordiska centrala funktioner och nationella säljorganisationer i varje land den 1:a oktober.

För att underlätta det interna informationsflödet och för att skapa en förutsättning för att bygga en intern kultur ska idag fem befintliga intranät gå samman i ett gemensamt SiteVision-intranät.

Det nya intranätet ska serva cirka 2300 medarbetare i butiker, lager, utesälj och kontor med relevant och personaliserad information. Allt eftersom den nya organisationen faller på plats kommer fler verktyg och funktioner att appliceras till intranätet. Det nya intranätet driftas via SiteVision Cloud. Intranätet beräknas lanseras under hösten 2020.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Flens kommun går live på mer användarvänlig Sitevision CMS av Consid

Swedol har även köpt in en Adobe Magento 2 av Lybe. Dessförinnan listades de som ett konto och en e-handelskund till då nästan helt Salesforce Commerce Cloud-fokuserade partnern Improove. Swedol är även en Revide Voyado lojalitetsprogramanvändare.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss