TCS vinner uppdraget att ta hand om Apotekets e-handel

In E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

TCS har vunnit ramavtalet och kommer att få i uppdrag att hand om Apotekets teknik och digitala innovationsstöd. För allt från 400 butiker till nya, digitala koncept. TCS kommer även att stå för delar av den viktiga e-handeln. De ska erbjuda en kombination av tjänsteleverans och resursförsörjning inom e-handel. Ibland ska TCS ha helhetsansvar inom området och ibland blir det i mixade team med Apoteketpersonal samt andra externa firmor.

Apoteket har tidigare använt sig av Knowit, Advance Commerce, Visma Pharma, Episerver Commerce/Optimizely Commerce, ElasticSearch, Voyado, m fl som plattforms- och teknikpartners.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Anledningarna att Bianca och CAIA valde svenska Voyado CRM

Apoteket har i många år varitDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ledningsförändringar talar för sammanslagning av Telenor och Tre


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon