TheMobileStore ångrade Adobe Magento 2 installation efter 20 veckor, återvänder till tidigare e-handelslösning

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

​Alla e-handelsplattformsövergångar går inte smidigt. TheMobileStore berättar att de efter bara 20 veckor valde att rulla tillbaka sitt beslut och projekt att köra Adobe Magento 2 tillsammans med leverantören Caupo. De väljer istället att göra en rollback till tidigare leverantören Kodmyran, enligt ett pressmeddelande. En leverantör som efter flera års samarbete kunde kunden, deras produktsortiment, olika förfrågningar och specialkrav på e-handelsplattformen. Det gick fort för TheMobileStore att gå tillbaka till Kodmyran. Den nygamla lösningen är redan uppe igen. " -...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Författare

    Oj, VD från kunden dräper leverantören Caupo i en ny krönika: ”Företaget som jag valde att jobba med såg väldigt seriöst ut. Vd:n var väldigt förtroendeingivande. Det kändes som att jag hade hittat rätt person och rätt företag. Projektet skulle vara klart på 12 veckor, men det tog dem 1 år och 5 månader att leverera ett dåligt projekt som inte var klart för lansering. När sidan lanserades så var den väldigt seg. Jag försäkrades om att det skulle lösa sig med hjälp av olika åtgärder, men inga av dem fungerade. Efter lanseringen började olika fel uppstå som man inte hade upptäckt innan. Varje gång de fixade ett fel så dök det upp två nya. Vår omsättning sjönk med 70 procent den första månaden och 50 procent månaden efter. Vi satt i denna situation i fem månader och bestämde oss sedan för att flytta tillbaka till vår gamla hyrplattform, när det fortfarande tog mellan 20 och 30 sekunder att ladda en produktsida. Dagen då projektledaren kontaktade mig och berättade att de nyligen lanserat en annan Magento 2-sida som var väldigt snabb – men att de inte hade en aning om varför den var det – bestämde jag mig för att det var dags att flytta. Det kändes som att de inte hade koll på vad de själva gjorde.

    Jag har förlorat pengar, tid, fokus och lusten att jobba. Det mest värdefulla var min tid. Jag har lagt ungefär 2 år på detta projekt och förlorat 2 års arbete. Jag hade mer fokus på projektet än på min affär. Det har drabbat mig ekonomiskt, psykiskt och fysiskt. Jag såg mina branschkollegor springa förbi mig medan jag höll på att gå under. Jag valde helt enkelt fel företag att samarbeta med, det är mitt stora misstag.”

Leave a Comment