Episerver särskiljer partners, lanserar specialist certifieringar

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

En nyhet från Episerver 2018/2019 presenterades under Partner Dagen i veckan. Det var fem nya typer av certifieringar som partners kan söka efter för att visa fokusområden och olika typer av Epi expertkunskap. De olika specialiseringarna var: Episerver Specialization Episerver CMS Episerver Specialization Episerver Commerce Episerver Specialization Episerver Cloud Episerver Specialization Episerver Campaign Episerver Specialization Episerver Personalization Kundcase och bekräftad erfarenhet inom respektive område ligger bakom erhållen specialistcertifiering. De större partners Episerver har uppmuntras att söka...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon