TV4 och Adlibiris köper in Magento för Kökets Favoriter

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Mycket Magento innan jul blir det. Nu är det Kökets Favoriter som lanserats på plattformen. Satsningen, som just nu stöds av TV-reklam och programsponsring, har tagits fram av mediahuset TV4 själva. I ett samarbete tillsammans med koncernkollegan Adlibris.

Målet är att bli den ledande e-handelsbutiken för produkter inom matlagning, bakning och dukning.

0SEK
så erbjuder TV4 gratis frakt

”- Det finns ett stort engagemang kring matlagning och bakning men inom e-handeln är det fortfarande ett litet segment. Med Kökets favoriter vill vi skapa en inspirerande butik med ett brett tilltal, starka varumärken till konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och ett sortiment med fokus på färg, form och kvalitet. En lustfylld shoppingupplevelse har varit i fokus i utvecklingen av tjänsten.”

Säger Julia Reuszner, vd kategorisajter Adlibrisgruppen.

Bland de varumärken som säljs på Kökets favoriter ingår Global, Ankarsrum, Iittala, Eva Solo, Stelton, House Doctor, Kusmi te, Rosendahl, Johan & Nyström, Skeppshult, Skultuna, Dualit med flera.

Aktiva Nordic Web Team stod bakom lanseringen. Adlibris själva har annars jobbat med Enferno .NET e-handel samt jobbar med en av Valtech egenutvecklad lösning för sin e-handel. TV4 har ingen direkt erfarenhet av e-handel själva.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Edblad sjösätter nytt datadrivet loyalty och MA projekt på ny plattform

Leave a Comment