TV4 och Adlibiris köper in Magento för Kökets Favoriter

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Mycket Magento innan jul blir det. Nu är det Kökets Favoriter som lanserats på plattformen. Satsningen, som just nu stöds av TV-reklam och programsponsring, har tagits fram av mediahuset TV4 själva. I ett samarbete tillsammans med koncernkollegan Adlibris. Målet är att bli den ledande e-handelsbutiken för produkter inom matlagning, bakning och dukning. "- Det finns ett stort engagemang kring matlagning och bakning men inom e-handeln är det fortfarande ett litet segment. Med Kökets favoriter vill vi skapa en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.