TV4 Play iPhone app väntar också på Apple approve

In iPhone, Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Samtidigt som SVT Play iPhone och dearstevejobs.com blev dagens snackis så kontrar Play-kollegan TV4 Play med att släppa in en större beta-grupp att testköra deras TV4 Play iPhone app. Även den står färdigutvecklad och har lämnats in för granskning till Apple i Cupertino. Tänk vilken nesa för SVT Play iPhone och F&B, F-i med Doberman om TV4 Play iPhone skulle få godkänt med inte de?...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.