Vad kunderna älskar med nya börsfavoriten Medallia Experience Cloud

In AI, Machine Learning, Botar, CDP, DMP, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Senaste stjärnan på CX- och CXM himlen är amerikanska, nyligen börsnoterade Medallia Experience Cloud. Bolaget, som även frekvent använder termen CXM för att förklara vad de gör, har varit verksamma sedan 2001 och erbjuder lösningar för både B2B och B2C i ett. Det var för när de introducerades till börsen som värdet och attraktionskraften i bolaget och kundupplevelsehantering vart synlig. Introduktionen blev en formidabel succé med kurslyft på närmare 75% bara de första veckorna. SaaS plattformen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon