Vad kunderna älskar med nya börsfavoriten Medallia Experience Cloud

In AI, ChatGPT, Machine Learning, CDP, DMP, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Senaste stjärnan på CX- och CXM himlen är amerikanska, nyligen börsnoterade Medallia Experience Cloud.

Bolaget, som även frekvent använder termen CXM för att förklara vad de gör, har varit verksamma sedan 2001 och erbjuder lösningar för både B2B och B2C i ett. Det var för när de introducerades till börsen som värdet och attraktionskraften i bolaget och kundupplevelsehantering vart synlig. Introduktionen blev en formidabel succé med kurslyft på närmare 75% bara de första veckorna.

SaaS plattformen erbjuder användare att samla ihop olika mätetal och kundinteraktionspunkter från alla externa kanaler samt även flera interna (medarbetarnöjdhet etc.). Därefter erbjuds ett grafiskt gränssnitt som målar upp alla de tolkade synpunkter som kommer in från användare och aktörer i ekosystemet. Med intelligens förenklas dessa och ger vyer över kundnöjdhet, fokusområden att adressera och mycket mer (se bild). Lösningen ska även vara en som direkt i sin linda fungerar med både B2C och B2B.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Movable Ink personalisering omsätter miljarden, poppis bland skandinaviska marknadschefer

På kundlistan finns Paypal, Mercedes Benz, Airbnb, Sphora, Delta, Comcast och CA. Flera av dem har varit kunder i mer än 10 år.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss