Valtech bakom WordPress igen, släpper nytt för Veckorevyn

In MU / Multisajt, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Tidningen Veckorevyn har lanserat nya bloggsajten blogg.veckorevyn.com. Valtech har arbetat med utvecklingen av lösningen som är baserad på WordPress CMS. Valtech, som tidigare kritiserades för att inte vilja rekommendera open source plattformen! Den nya sajten är såklart en WordPress MU som ger möjligheten för Veckorevyns läsare att skapa sina egna bloggar. Det finns även egenutvecklade communityanpassningar skrivna i PHP. Redaktionen för veckorevyn.com har samtidigt möjligheten att lyfta fram blogginlägg på förstasidan. Även IDG och TV4 tillhör...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag vill göra några förtydliganden angående bloggplattformen på Veckorevyn och flera sajter inom Bonnier Tidskrifter. Det är absolut så att Valtech har varit inblandade – i form av Albin Rangefelt som har konsultat för BT sedan sommaren 2007. Men det ska också nämnas att den stora delen av arbetsstyrkan kommer från den egna organisationen – där duktiga utvecklare som Louise Fasth, Elena Malioutina och Alexander Larson har gjort ett hästjobb. Henrik Lundberg var instrumentell i att specificera hela projektet och benägen hjälp även från Thord Daniel Hedengren – och trevligt bistånd från TV4 och Sydsvenskan för lite Bonnier-kärlek. Bakom formen står också en egen resurs i form av Erika Kihlgård.
    Helt enkelt – credit where credit is due.

  2. Kul att notera att även ni i Bonnier-sfären satsar på open source of WP.
    Noterade att även Sydsvenskan.se kör sina bloggar i WP.

  3. Fredrik, Du har helt rätt: jag har förtydligat blänkaren på valtech.se (http://www.valtech.se/sv/Nyheter/Veckorevyns-bl…) – som jag antar var Herr Edenströms källa för denna post – så att det tydligt framgår att de övriga i teamet kom från BT. Beklagar om intrycket blev att vi försökte stjäla all ära för en förträfflig lösning.

Leave a Comment