Valtech bakom WordPress igen, släpper nytt för Veckorevyn

In MU / Multisajt, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Tidningen Veckorevyn har lanserat nya bloggsajten blogg.veckorevyn.com. Valtech har arbetat med utvecklingen av lösningen som är baserad på WordPress CMS.

Valtech, som tidigare kritiserades för att inte vilja rekommendera open source plattformen!

Den nya sajten är såklart en WordPress MU som ger möjligheten för Veckorevyns läsare att skapa sina egna bloggar. Det finns även egenutvecklade communityanpassningar skrivna i PHP.

Redaktionen för veckorevyn.com har samtidigt möjligheten att lyfta fram blogginlägg på förstasidan.

Även IDG och TV4 tillhör de som sportar egna MU-lösningar för egna- samt läsarbloggar istället för bloggsystemlösningarna inom egna CMS:et. Snart blir det mycket att göra för alla dessa MU-kunder när 3.0 med integrerad MU släpps.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Triggerbee vinner Marketing Automation uppdrag för Swedish Tonic

Valtech har även drygat ut allt Django-arbete med att släppa ett nytt Ruby on Rails baserat projekt för DN.se Riksdagskollen.

Kommentarer

  1. Jag vill göra några förtydliganden angående bloggplattformen på Veckorevyn och flera sajter inom Bonnier Tidskrifter. Det är absolut så att Valtech har varit inblandade – i form av Albin Rangefelt som har konsultat för BT sedan sommaren 2007. Men det ska också nämnas att den stora delen av arbetsstyrkan kommer från den egna organisationen – där duktiga utvecklare som Louise Fasth, Elena Malioutina och Alexander Larson har gjort ett hästjobb. Henrik Lundberg var instrumentell i att specificera hela projektet och benägen hjälp även från Thord Daniel Hedengren – och trevligt bistånd från TV4 och Sydsvenskan för lite Bonnier-kärlek. Bakom formen står också en egen resurs i form av Erika Kihlgård.
    Helt enkelt – credit where credit is due.

  2. Kul att notera att även ni i Bonnier-sfären satsar på open source of WP.
    Noterade att även Sydsvenskan.se kör sina bloggar i WP.

Leave a Comment