Valtech bakom WordPress igen, släpper nytt för Veckorevyn

In MU / Multisajt, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström7 Comments

Tidningen Veckorevyn har lanserat nya bloggsajten blogg.veckorevyn.com. Valtech har arbetat med utvecklingen av lösningen som är baserad på WordPress CMS. Valtech, som tidigare kritiserades för att inte vilja rekommendera open source plattformen! Den nya sajten är såklart en WordPress MU som ger möjligheten för Veckorevyns läsare att skapa sina egna bloggar. Det finns även egenutvecklade communityanpassningar skrivna i PHP. Redaktionen för veckorevyn.com har samtidigt möjligheten att lyfta fram blogginlägg på förstasidan. Även IDG och TV4 tillhör...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Jag vill göra några förtydliganden angående bloggplattformen på Veckorevyn och flera sajter inom Bonnier Tidskrifter. Det är absolut så att Valtech har varit inblandade – i form av Albin Rangefelt som har konsultat för BT sedan sommaren 2007. Men det ska också nämnas att den stora delen av arbetsstyrkan kommer från den egna organisationen – där duktiga utvecklare som Louise Fasth, Elena Malioutina och Alexander Larson har gjort ett hästjobb. Henrik Lundberg var instrumentell i att specificera hela projektet och benägen hjälp även från Thord Daniel Hedengren – och trevligt bistånd från TV4 och Sydsvenskan för lite Bonnier-kärlek. Bakom formen står också en egen resurs i form av Erika Kihlgård.
    Helt enkelt – credit where credit is due.

  2. Kul att notera att även ni i Bonnier-sfären satsar på open source of WP.
    Noterade att även Sydsvenskan.se kör sina bloggar i WP.

  3. Fredrik, Du har helt rätt: jag har förtydligat blänkaren på valtech.se (http://www.valtech.se/sv/Nyheter/Veckorevyns-bl…) – som jag antar var Herr Edenströms källa för denna post – så att det tydligt framgår att de övriga i teamet kom från BT. Beklagar om intrycket blev att vi försökte stjäla all ära för en förträfflig lösning.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.