Vårdförbundet live på EPiServer med Relate+ av Nansen

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Nansen berättar att de efter fem intensiva 2-veckorssprintar, med start i februari, och en testfas har färdigställt nya Vårdförbundet.se. Projektgruppen inkluderade även designbyrån Söderhavet samt beställaren Vårdförbundet IT. Innan: Tekniska projektledaren David Kästel säger: "Det har varit intensivt, mycket skulle på plats på väldigt kort tid. När väl förändringsarbetet var i rullning så har man försökt få med så mycket som möjligt. Och det har varit kämpigt, men samarbetet mellan alla inblandade och korta cykler i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Två och en halv månad för detta? Agilt så ingen förstudiefas, inte ens en ”sprint nolla”? Hur stort var Söderhavet teamet och sköttes formen innanför de 5 sprintarna? Imponerande hur som helst.

  2. Jo, självklart en förstudiefas. Koncept, strategi och ramverksdesignskisser från Söderhavet, vars team nu även finns med på vår bloggpost http://blog.nansen.se/2010/05/stor-lansering-fo…. Det försegicks i olika steg tillsammans med kommunikationsgruppen hos kund under senare delen av 2009 och mer intensivt runt jul. Men med en hel del öppningar för löpande specning av funktioner under gång. Kul att du gillar den. Det gör vi också!

Leave a Comment