Sågade Mobil.se på Polopoly har 1250 fel i Validator.W3.Org

In Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Få lanseringar har sågats så mycket som när Mediaproviders Mobil.se, efter enorma förseningar, gick över till Polopoly samt designade om i början av året. Nya Mobil.se hade försetts med fyrspalt samt väldigt många grafiska ytor och horisontell navigering på flera olika ledder. Annonser fick väldigt mycket toppyta och blandades in ibland content på flera ställen. Nu kommer mer kritik, av statistisk karaktär denna gång. I Infobytes nya Valideringskontroll av svenska CMS-drivna webbplatser hamnar sajten på topp-tio...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment