Reitan öppnar labb för framtidens butik och utbud i PBX, de digitala valen

In Amazon, CXM, E-handel, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Reitan, ägare av 7-Eleven och Pressbyrån, satsar på eget fysiskt ”convenience labb”. Med nya varumärket PBX vill Reitan Convenience sätta en ny standard för vad convenience kan vara. Butiken öppnar efter sommaren och ska fungera som ett så kallat “living lab”, där Reitan Convenience hållbarhetsstrategi kan testas i verkligheten på ett snabbt och effektivt sätt. Syftet är att direkt kunna undersöka och utvärdera vad som är mest hållbart gällande både drift och utbud, för att snabba på [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]arbetet med den hållbara omställningen i den övriga verksamheten.

“ – Det här är en av våra största satsningar någonsin och det är något som måste göras om vi ska kunna driva en långsiktigt lönsam affär. Det är med stor ödmjukhet vi påbörjat denna resa med den ambitiösa målsättningen att skapa världens mest hållbara convenience. Med PBX ska vi skapa en affärsmodell med positivt avtryck: såväl grönt och socialt som ekonomiskt.”

Säger Mariette Kristenson, vd på Reitan Convenience i Sverige. Amazon Go har säkert inspirerat Reitan Convenience PBX till satsningen. Just nu återfinns pbx.se på en Google Firebase appmiljö med SVG-grafik och enklare splashpage SPA-uppbyggnad.

Vi har mer på samma ämne:  AI-övervakad, obemannad shopping i nya Pressbyrån Go som just öppnat
[/ppp_patron_only]