Västerås.se fokuserar hårt på mobilanvändarna

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Ännu en kommun som går live med sitt nya 2015-projekt. Och ännu en kommun där det verkligen syns man gått all in på mobile first. På gott och ont. Nya vasteras.se i beta fungerar bra i t ex iPhone och Android, men blir inte alls lika kul i desktop. Speciellt inte med de lättsamma, skrivstilstypsnitt man valt till den utdragna designen. Nya Västerås.se kommer återfinnas på en SiteVision 3.6.4 CMS. HiQ ska stå bakom projektet. Där finns det egna interaktiva...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.