Västerås Stad valde SharePoint produkter från Fishbone

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Office 365 SharePoint Online by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Västerås Stad står för veckans första, större SharePoint-release. De har relanserat kommunens intranät ”Insidan” i SharePoint 2010. Effektmål föregick arbetet. Anneli Sjödin beställdes, lokala Hypernode stod bakom formgivningen av intranätet och Fishbone utvecklade.

http://www.vasteras.se/_layouts/images/CitizenPortal/logotyp_vstad.gif

Själva lösningen är baserad två färdiga paketeringar från Fishbone Systems. ”Intranät BAS” har använts för att förenkla utvecklingen av funktionalitet kring t ex publicering, nyheter, samarbete och navigering och ”Ledningssystem BAS” har nyttjats för att minska kostnader för funktionalitet för t ex granskning, godkännande, arkivering och administration av styrande och stödjande dokument.

Som storleverantör av SharePoint har Fishbone givetvis även satt upp egna SharePoint 13 seminarier. ”Portaler i SharePoint 2013” äger rum den 31/10 (Växjö), 6/11 (Göteborg) och 15/11 (Malmö).

Det ryktas för övrigt att det aldrig varit så lite att göra för SharePoint-utvecklare då >alla< väntar på SharePoint 13 istället för att utveckla på SharePoint 2010.

Leave a Comment