Victoria’s Secret bommar i Sverige, satsar online med Tealium och Adobe

In Adobe AEM, CDP, DMP, CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Victoria’s Secret i Sverige är ett minne blott efter dagens konkurs av det svenska aktiebolaget Amarla Retail AB. Det svenska bolaget som drev butikerna, som den på Hamngatan i Stockholm, drogs med mångmiljonförluster. Men spetsunderkläderna går fortfarande att köpa i egna e-handeln på victoriassecret.com som är en Adobe Experience Cloud och Marketing Cloud-försedd lösning med ett tillhörande Tealium CDP för att löpande få in all ny kunddata.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Jenna Brunner, AVP Digital Experience & Operations och tidigare Digital Products for Personalization, har nyligen berättat att Victoria’s Secret damunderkläder, dofter, kroppsvård, accessoarer samt sport- och loungekläder använder sig av bl a Adobe Experience Cloud och Adobe Target för att för att anpassa kundresorna och kunna leverera relevanta upplevelser. Oavsett kunden bestämmer sig för att engagera sig. Digitalt som i butik.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Movable Ink mobiliserar i Europa med välvilliga martech-partners, så handlas en lösning upp 2022

Dock inte i Sverige hädanefter, alltså.