aPak köper in B2B e-handel på Adobe Magento

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Webbhuset meddelar att byrån har hjälpt nya kunden aPak med en mer skalbar och dynamisk e-handelslösning där fokus ska lagts på att få allt att fungera med företagets mer komplexa lager- och logistikhantering. Apak är ett familjeägt förpackningsföretag med anor från 1917. De omsätter ca 600 Mkr. APak erbjuder skräddarsydda förpackningar och emballage, med fokus på hållbarhet. Deras kunder finns inom allt från industrin till livsmedelsbranschen, där några av referenserna är Volvo, Scania och SKF.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Med projektet ska en mer tydlig tillväxtplan och framtidssäker digital B2B satsning ha skett. Apak tillhandahåller ett heltäckande utbud av emballage och förpackningar i alla tänkbara former och material. aPak i Eskilstuna hoppas nu kunna öka sin generella omsättning.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nordic Web Team får nya ägare

Lösningen som togs fram var på en Adobe Magento med bl a en Kundo chatt för kundtjänst.